Binjakët & Demi - Përputhshmëria e dashurisë

Binjakët
60%
Demi
Pesha e çiftimit: 54:46
Si njëri-tjetrin: 3
Long-të qëndrueshme: 3
Në fillim një Demi dhe një Binjak mund t'i duket tjetri magjepsës dhe simpatik, më vonë marrëdhënia mes tyre do të jetë shumë kërkuese për çdo person. Kur njëri hyn në jetën e tjetrit, fillimisht duhet t'i japë vetes kohë për të mësuar për njëri-tjetrin. Ata gjithashtu do të kenë shumë për t'i dhënë njëri-tjetrit.
Një Demi është një person shumë praktik, i cili dëshiron të bëjë diçka që do t'i fitojë arritje në jetën e tyre, ndërsa Binjakët thjesht gjen dhe bëjnë atë që i intereson. Kjo do të jetë kontradikta kryesore në të dy personazhet e tyre.
Binjakët mund të bëhen të shqetësuar dhe vazhdimisht të kërkojnë eksitim, ndërsa Demi ka nevojë për siguri dhe stabilitet. Të dy kanë shumë për t'i dhënë njëri-tjetrit. Binjakët mund të kenë dy mendje për gjërat. Nëse Demi është gati t'i ofrojë Binjakëve sigurinë që dëshiron dhe duke i lejuar Binjakët lirinë e tij, kjo marrëdhënie do të jetë e gjatë. për të vlerësuar dhe finalizuar. Pasi ai merr një vendim, ai nuk është një person që të kthehet prapa. Rruga drejt një zemre Demi do të jetë përmes stomakut të tij, pasi ai pëlqen gatimin e mirë dhe verën e mirë.
Një grua Binjake mund të qëndrojë thellësisht e përkushtuar ndaj një personi, megjithëse herë pas here ka nevojë për shoqërinë e disave. Megjithatë, një Demi tipik posesiv nuk do të tolerojë kurrë që gruaja e tij të shijojë ditët e saj me disa të tjerë.
Mungesa e respektit për zotërimet e një gruaje Binjake për të zotëruar, stabiliteti dhe interesi për të jetuar në një botë fantazi, do ta çmendë një Demi. Demi nuk është mjaftueshëm spontan për Binjakët e gjithanshëm. Nëse Demi është gati të presë për një kohë, Binjakët gradualisht do të vendosen në një marrëdhënie më të besueshme që do t'i bëjë të lumtur dhe të kënaqur.
Demi do ta ketë të vështirë të komunikojë me vajzën e tij Binjake dhe ajo do ta ketë të vështirë të përshtatet me të . Kjo marrëdhënie do të ketë nevojë për një rregullim të madh nga të dyja.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go