Akrepi & Dash - Përputhshmëria e dashurisë

Akrepi
80%
Dash
Pesha e çiftimit: 60:40
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 4
Marrëdhënia e Dashit dhe Akrepit do të jetë e dobishme nëse ata priren të punojnë së bashku në vend që të punojnë kundër njëri-tjetrit. Megjithatë, të dyve u pëlqen të kenë në duar shkopinjtë e pushtetit. Megjithatë, Dashi do të mbajë mënjanë natyrën e tyre normale për të vendosur shpejtësinë e plotë përpara kur ata janë duke punuar me Akrepat. Ata do të provojnë, por nuk do të shtyjnë kurrë se do të gjejnë mënyrën më të mirë për t'u marrë me Akrepat.
Ndërsa marrim parasysh marrëdhënien midis një Dashi dhe një Akrepi, ky i fundit rezulton të jetë më i fokusuar dhe më i vendosur se i pari dhe ata gjithashtu kanë një përkushtim më të thellë dhe kompleks ndaj partneritetit. Dashi ka një aftësi për t'i nisur gjërat ashtu siç dëshironin të dy dhe gjithashtu është vërtetuar se janë shumë besnikë.
Për të zbutur dhe jetuar me një grua Akrep, një mashkull Dashi duhet të ketë një aftësi, dmth të mos humbasë kurrë kontrollin e tij. Shkaku, mistika e saj e lezetshme, misterioze femërore mund të ndikohet papritur nga furi të papritura e të dhunshme.
Një grua Akrep do ta ndihmojë burrin e Dashit të stabilizohet dhe të përfundojë gjërat në vend që të hidhet në projekte të reja pa përfunduar më të vjetrat. Këta çifte do të afrohen më shumë me njëri-tjetrin nga tërheqja fizike dhe dëshirat e forta. Sidoqoftë, Akrepi rrallë e lejon mashkullin e Dashit të gëzojë lirinë totale, gjë që është një nevojë themelore për të. Edhe pse ai ndihet i përmbajtur, do ta bëjë atë të lëvizë me situatën kryesisht për shkak të familjes ose konsideratave të tjera.
Dashi ka dashuri dhe respekt ndaj vajzës së tij Akrep, gjë që e bën atë t'i sigurojë asaj liri të plotë në çështjet e shtëpisë dhe familjes. mirëqenien. Dashi dhe Akrepi do të bëjnë të pamundurën për t'i qëndruar besnikë njëri-tjetrit. Nëse ata kanë durimin të kuptojnë se të dy kanë aftësinë për të qenë shefi dhe lejojnë njëri-tjetrin të jenë të tillë, ata mund të arrijnë shumë si Dashi, iniciatori dhe Akrepi, udhëheqësi emocional.
Ata do të fitojnë shumë nëse besojnë në të njëjtën kauzë. Ata janë të dy fitues dhe nuk do të dorëzohen, duke e bërë të tyren një marrëdhënie që nuk kënaqet kurrë me të dytin më të mirë.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go