Akrepi & Akrepi - Përputhshmëria e dashurisë

Akrepi
80%
Akrepi
Pesha e çiftimit: 50:50
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 4
Kombinimi i Akrepit dhe Akrepit mund të arrijë gjithçka që ata kanë në mendje, dhe ata kanë fuqi të jashtëzakonshme për ta bërë realitet të pamundurën. Këto dy Shenja të Fuqisë mund të punojnë mirë së bashku për sa kohë që mësojnë të kanalizojnë energjinë e tyre në mënyrë konstruktive. Në një mënyrë, ky mund të jetë një bashkëpunim i shkëlqyeshëm, sepse duhet që njëri të njohë tjetrin. Por është e diskutueshme se sa nga Akrepi mund të dijë dikush në të vërtetë - sepse Akrepi është një person jashtëzakonisht i fshehtë dhe askush nuk do të lejohet brenda dhomës së tyre më të brendshme. Kjo do ta bëjë secilin prej tyre dyshues për motivin e të tjerëve, pasi ata e dinë se një Akrepi nuk mund t'i besohet kurrë plotësisht.
Në një marrëdhënie midis një Akrepi dhe një Akrepi tjetër, ata do t'i dhurojnë njëri-tjetrit më shumë dhembshuri dhe falje sesa do t'i japë njëri-tjetrit. ndaj kujtdo tjetër. Të dy janë të fiksuar pas njëri-tjetrit dhe marrëdhënia mund të përparojë më shpejt. Sapo Akrepi të ketë humbur besimin te dikush, bëhet vërtet e vështirë të rifitosh besimin dhe besimin e tyre. Megjithatë, nëse keqkuptimi është mes dy Akrepëve, ata do të përpiqen të rikthehen më shpejt dhe më lehtë.
Kur janë bashkë, ata mund të nxjerrin më të mirën në të dy, duke derdhur dashuri mbi njëri-tjetrin duke përdorur natyrën e tyre emocionale dhe intuitive. Vendosmëria dhe forca do t'i mbajnë këta të dy së bashku dhe për sa kohë që të dy partnerët janë të përkushtuar ndaj marrëdhënies, asnjë forcë e jashtme nuk mund të ndërhyjë.
Kur dy Akrepa bashkohen, është një stuhi e egër pasioni intensiv. Marrëdhëniet personale janë pozitivisht, me avull, por, në ekstremin e kundërt, mosmarrëveshjet do të jenë gjithashtu furishëm të fuqishme. Por kërcënimi më serioz për lumturinë mes tyre do të jetë tendenca e të dyve për t'u hakmarrë kur lëndohen, ose përndryshe ata do t'i fshehin ndjenjat e tij të vërteta tjetrit për shkak të krenarisë së rreme. Kjo vetëm do t'i çojë ata në keqkuptime gjithnjë e më shumë dhe do të kërkojnë rrugët e tyre të ndara, edhe pse ata dëshirojnë shumë për pajtim.
Gruaja dhe burri Akrep priren të jenë të dyshimtë të panevojshëm, kjo mund të evakuohet vetëm nga ndershmëria totale e shkëmbyer mes tyre. . Të dy duhet ta kuptojnë domosdoshmërinë për të dalë dhe për të thënë atë që realisht ndjejnë dhe duan! Në mendjen e tyre ata duan të pranojnë gabimet e tyre dhe të kërkojnë falje. Por egoja e tyre do t'i kufizojë ata që ta bëjnë këtë, duke prishur harmoninë e marrëdhënies së tyre.
Nëse të dy mund të zotërojnë aftësinë e faljes, ajo do të veprojë si çelësi magjik për çdo vështirësi të Akrepit. Një grua Akrep duhet të kujtojë gjithmonë se një burrë Akrep nuk është aq i vetë-mjaftueshëm, i vendosur dhe në kontroll emocional. Dhe ai duhet të kuptojë se ajo nuk është e palëkundur teksa përpiqet të shtiret nga jashtë. Por kjo shtirje nga të dy është absolutisht e tepërt kur ata janë bashkë, pasi vetëm sa do të pakësojë dashurinë dhe kujdesin që të dy kanë për njëri-tjetrin.
Çfarëdo problemi që të lindin, ato nuk do të lidhen me financat sepse të dy Akrepat pëlqejnë të marrin përsipër përgjegjësitë dhe sfidat. Të dy do të kenë nevojë për një të qeshur me fat për të lehtësuar seriozitetin vdekjeprurës, dhe ata gjithashtu duhet të zbutin veten për të harruar dhe falur. Me shumë përshtatje dhe dashuri dhe kujdes për njëri-tjetrin kjo do të jetë një marrëdhënie afatgjatë.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go