Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!

Ne ofrojmë horoskopë falas çdo ditë. Lexoni horoskopet tuaja ditore falas, merrni një parashikim astrologjie për të ditur nëse yjet tuaj do të jenë me fat për ju sot.
astrology

Farë është astrologjia?

Astrologjia daton të paktën mijëvjeçarin e dytë para Krishtit dhe i ka rrënjët në sistemin kalendarik që parashikon ndryshimet sezonale dhe interpreton ciklet qiellorë si shenja të komunikimit hyjnor. Shumë kultura vlerësojnë ngjarjet astronomike, dhe disa - të tilla si Indianët, Kinezët dhe Mayans - kanë zhvilluar sisteme komplekse për parashikimin e ngjarjeve tokësore nga vëzhgimet qiellore. Astrologjia bashkëkohore perëndimore shpesh shoqërohet me sisteme astrologjike të cilat janë krijuar për të shpjeguar karakterin e një personi dhe për të parashikuar ngjarje të mëdha në jetën e tyre bazuar në pozicionin e trupave qiellorë. Astrologët besojnë se pozicioni i diellit, hënës dhe planetëve në kohën e lindjes së një personi ndikon drejtpërdrejt në karakterin e këtij personi. Këto pozicione besohet se ndikojnë në fatin e dikujt, megjithëse shumë astrologë besojnë se vullneti i lirë luan një rol të rëndësishëm në jetën e kujtdo. Astrologjia mund të jetë një mjet i fuqishëm dhe interesant për të kuptuar veten, të tjerët dhe botën përreth nesh. Ne përdorim shumë mjete ose gjuhë të ndryshme për të përcaktuar dhe kuptuar botën tonë. Për shembull, ne mund të përdorim mjetet dhe terminologjinë e psikologjisë për të eksploruar sjelljen njerëzore. Po kështu, astrologjia na jep një mori mjetesh për të kuptuar personalitetet e njerëzve dhe siguron një gjuhë për të komunikuar vëzhgimet tona me të tjerët. Ndërsa ne mund të përdorim një tabelë lindjeje si "dritare" për çdo person ose ngjarje, ne nuk duhet ta përdorim atë për të gjykuar ose etiketuar njerëzit. Asnjëherë nuk mund të pretendojmë të dimë absolutisht gjithçka rreth një personi vetëm sepse kemi tabelën natale të atij personi para nesh. Shtë një ide e mirë për të trajtuar astrologjinë si një gjuhë të papërsosur.
horoscope

Cili është yjësia juaj?

Kur një person pyet "shenjën" tuaj, edhe nëse nuk e njeh atë, ata i referohen Shenjës tuaj Sun, që është pozicioni i shenjës zodiakale të Diellit në kohën e lindjes tuaj. Ndërsa pozicioni i horoskopit të Diellit ka kuptim, ka shumë më tepër në astrologji sesa vetëm Dielli. Përveç shenjës së Diellit, të gjithë kanë një shenjë të Hënës, shenjën e Mërkurit, shenjën e Venusit, shenjën e Marsit, etj. Studimi i astrologjisë është me të vërtetë komplekse. Ju me të vërtetë mund të kalonit një jetë gjatë studimit të temës! Për fat të mirë, studimi i astrologjisë mund të jetë një përpjekje argëtuese dhe shpërblyese, veçanërisht për ata që kanë një interes të fortë për veten, të tjerët dhe jetën. Studentët e fillimit të astrologjisë mund ta marrin atë një hap në një kohë, mbase duke filluar me shenjën e Diellit, duke kaluar në studimin e Hënës, etj. Shpërblimi i mrekullueshëm nga kjo qasje hap pas hapi është se grafiku astrologjik i vetes dhe i juaj të dashurit do të shpalosen gradualisht në vizionin tuaj.

2024 horoscopes

Le të hedhim një vështrim në horoskopin e këtij viti!

Shenjat e zodiakut

Interpretimi i sekretit të shenjës së zodiakut!

Përputhshmëria e dashurisë

Eja njohu shokun tënd të shpirtit!
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go