Ujëderdhësi & Ujëderdhësi - Përputhshmëria e dashurisë

Ujëderdhësi
70%
Ujëderdhësi
Pesha e çiftimit: 50:50
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 4
Ujorët janë krijesa të çuditshme, të kryqëzuara me yje të konfuzionit krijues. Ata janë njerëz aktivë dhe të larguar, të cilët punojnë në mënyrë efektive në organizata të mëdha dhe firma biznesi. Ujorët janë përparimtarë dhe qëndrojnë mirë të informuar për zhvillimet bashkëkohore në politikë, shkencë dhe art.
Kur dy Ujorë bashkohen, ata mendojnë për të mirën e përbashkët të njerëzimit. Ata kryesisht fokusohen në krijimin e miqve, ndihmën e të tjerëve dhe thirrjen për ndryshime shoqërore.
Meqenëse gruaja Ujor dhe burri Ujor janë krejtësisht të paparashikueshëm, jeta e tyre do të jetë me befasi dhe larmi të vazhdueshme, së bashku me ide origjinale dhe aventura romantike të paparashikueshme. Të dyve u pëlqen të japin dhe të marrin surpriza. Ata shkojnë shumë mirë me njëri-tjetrin dhe zakonisht përshtaten me gjatësinë valore të njëri-tjetrit.
Burri dhe gruaja ujore nuk priren të bien në dashuri me shikim të parë, por nëse zgjedhin dikë për të ndarë jetën e tyre, do të jetë një çështje e përjetshme. Për një Ujëbartës, vajza e tij duhet të jetë e besuara, sekretarja, shoqja më e mirë dhe partnerja e tij në të gjitha çështjet që ai synon të bëjë, dhe për një vajzë Ujori, i dashuri i saj duhet të jetë guru, babai, vëllai, i dashuri, etj. Kur të jenë bashkë, ata do të ndjejnë intimitetin që buron nga komunikimi i mirë dhe respekti që kanë për individualitetin e njëri-tjetrit.
Të pavarur dhe kozmopolit, të gjitha shoqërimet e tyre mund ta lënë këtë çift paksa emocionalisht të shkëputur. Fokusi i tyre është kryesisht jashtë shtëpisë dhe ata punojnë mirë së bashku ose veçmas si pjesë e një tërësie më të madhe: një organizate, biznesi ose grupi.
Vajza Ujorore është një grua simpatike, qesharake, mendjemprehtë, joshëse dhe ajo kurrë nuk ka nevojë të luajë ndonjë lojëra për të magjepsur një mashkull. Ujori ka një magnetizëm të veçantë që disa astrologë e kanë quajtur magjepsje të largët. Duke qenë se është një shenjë ajrore, ajo jeton në një botë idesh dhe zotëron një cilësi të caktuar të shkëputur. Çuditërisht, kjo tërheq meshkujt që duan të trazojnë emocionet e saj. Ajo është e ngrohtë, miqësore, miqësore dhe gjithashtu është e shqetësuar për të tjerët.
Problemet financiare mund të mos lindin mes tyre pasi secili mendon se shqetësimi për gjëra të tilla është nën të dhe as nuk do ta ketë të lehtë të qëndrojë në një punë për ndonjë gjatësia e kohës. Të dy bashkohen për të krijuar një çift social por e vetmja gjë për të cilën duhet të punojnë është ana emocionale pasi mund t'u mungojë thellësia e ndjenjës. Nëse arrijnë t'i shtojnë pak erëz kësaj marrëdhënieje të mirëpërputhur, atëherë do të bëjnë një çift shumë ideal. Ujori është një shenjë fikse. Natyra e tyre fikse e bën këtë çift edhe shumë produktiv, edhe kokëfortë të tmerrshëm. Idetë rrjedhin nga mendja krijuese e Ujorit dhe të dy partnerët ndajnë një respekt për kontributet e njëri-tjetrit për një qëllim të përbashkët. Megjithatë, ndonjëherë mendimet e tyre të forta përplasen dhe mund të çojnë në mosmarrëveshje.
Aspekti më i mirë i marrëdhënies Ujor-Ujor është se ata sjellin ide të reja dhe institucione sociale në botë. Për sa kohë që të dy partnerët kujtojnë të shtojnë pak romancë dhe erëza, kjo marrëdhënie është një pasuri e madhe për komunitetin dhe për individët e përfshirë.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go