Akrepi & Ujëderdhësi - Përputhshmëria e dashurisë

Akrepi
60%
Ujëderdhësi
Pesha e çiftimit: 42:58
Si njëri-tjetrin: 3
Long-të qëndrueshme: 2
Akrepi dhe Ujori kur janë bashkë janë të prirur të hetojnë sekretet e njëri-tjetrit. Ata do të mësojnë për çdo detaj të tjetrit, por do të përpiqen t'i mbajnë sekretet e tyre për vete. Të dyja Shenjat kanë personalitet shumë të fuqishëm, kështu që asnjëra nuk do të dominojë hapur tjetrën. Sapo të mund të zgjidhin dallimet e tyre, të mblidhen dhe të bien dakord për rolet e tyre individuale brenda ekipit, frytet e kësaj marrëdhënieje mund të jenë përmbushëse.
Ujori nuk është në mendje dhe ata zakonisht harrojnë plagët e vjetra që rrallëherë i mbajnë mëri ose dalin jashtë. të mënyrës për të marrë madje. Por Akrepi ka një fuqi të lartë memorie. Megjithatë, kur të jenë bashkë, Akrepi do të përpiqet të imitojë këtë virtyt të Ujorit. Akrepi zotëron artin e të qëndruarit në vetëkontroll, jo gjithmonë por më shpesh, duke i mbajtur të disiplinuara emocionet e tij. Një Ujor që nuk është i zoti në mbajtjen e emocioneve nën kontroll do të magjepset nga kjo dhe do të përpiqet ta kopjojë atë.
Ata mund të duken se kanë pak interesa të përbashkëta, por këta të dy zotërojnë një vullnet të fortë dhe kur vendosin këtë forcë për një qëllim të përbashkët, ata janë të sigurt për sukses.
Një djalë Ujori dhe një vajzë Akrep nuk bëjnë një kombinim të mirë në dashuri, megjithëse mund të jeni në gjendje të jeni miq. Por edhe pse ata janë të ndryshëm nga njëri-tjetri, ata zotërojnë cilësitë e përbashkëta të vetëbesimit dhe vendosmërisë, gjë që do t'i bëjë ata të vendosin të rrinë së bashku.
Vajza Akrep priret të jetë posesive kur ata janë të dashuruar, dhe kjo do rezulton të jetë e vështirë kur është me një burrë Ujori. Ai mund t'i lejojë asaj shumë liri dhe nuk është aspak xheloz. Djali Ujori mund të jetë shumë sarkastik në debate, gjë që do të lëndojë gruan Akrep, e cila ka nevojë për më shumë butësi dhe kujdes emocional. Ajo mund të jetë më introverte dhe preferon të jetë vetëm me të dashurin e tyre, ai shijon një natë me miqtë.
Akrepi do t'i mësojë Ujorit për jetën bazuar në impulset emocionale. Ujori mund t'i mësojë Akrepit të jetë më i qetë, të shkëputet nga situatat e pakontrollueshme dhe të rivlerësojë qëllimet e tyre nëse janë jashtë rrugës. Pasi të kenë vendosur se janë shokë të mirë për njëri-tjetrin, nuk do të dekurajohen kurrë nga ruajtja e marrëdhënies.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go