Virgjëresha & Ujëderdhësi - Përputhshmëria e dashurisë

Virgjëresha
70%
Ujëderdhësi
Pesha e çiftimit: 60:40
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 4
Një Virgjëreshë dhe një Ujor do të hezitojnë të afrohen shumë kur të takohen për herë të parë, pasi duan të studiojnë njëri-tjetrin. Megjithatë, kur ata krijojnë një marrëdhënie, rrallëherë është e mërzitshme. Shkathtësia dhe mendimi i qartë i Virgjëreshës kur kombinohen me shpikjen dhe gjenialitetin e Ujorit dhe më pas përzihen me mirësinë e lindur dhe shqetësimin për të tjerët që të dy, ky shoqëri do të shënojë të jetë një shoqëri e jashtëzakonshme.
Ujori është modern dhe për ta rutinat janë të mërzitshme dhe të mërzitshme. ndërsa Virgjëreshës pëlqen t'i trajtojë çështjet në mënyrë metodike me më pak komplikime. Ky ndryshim ndonjëherë mund të sjellë bezdi tek Virgjëresha e cila gjen qasjen Ujorore të jetës që shpesh sfidon të gjithë kufijtë logjikë dhe të rregullt. Virgjëresha zotëron një sasi të jashtëzakonshme memorie dhe gjithmonë do të dëshirojë të analizojë çdo detaj. Ndërsa një Ujor është i famshëm për mungesën e mendjes së tyre, se ata vështirë se mund të mbajnë mend një datë apo një emër. Ata gjithashtu ndryshojnë në fushën e të qenit logjik- Virgjëresha dëshiron të jetë logjike ndërsa Ujori pëlqen të sfidojë logjikën.
Gruaja Virgjëresha dhe burri Ujor do të kenë në jetën e tyre të gjithë përbërësit e nevojshëm për një marrëdhënie të suksesshme, por ajo do të detyrohet të vendosë një tendosje pak për ta zgjidhur atë. Ai kërkon nga jeta stimulim të pastër intelektual, ndërsa ajo është më praktike. Virgjëreshat përpiqen të analizojnë çdo çështje të një situate, ndërsa Ujori thjesht përqendrohet në atë që i gudulis dëshirën, praktike apo jo. Duke e bërë të vështirë për secilin prej tyre të kuptojë këndvështrimin e tjetrit.
Të dy janë analitikë dhe kërkues, duke e bërë marrëdhënien e tyre ndriçuese dhe harmonike. Konfliktet mund të lindin për shkak të ndryshimit në qasjen e tyre ndaj jetës. Për gruan e Virgjëreshës jeta është me të vërtetë një çështje shumë serioze. Dhe një Ujor jeton në një botë të shkujdesur dhe e trajton jetën me një gëzim të pakujdesshëm.
Kjo marrëdhënie ka tendencë të jetë informuese, ndriçuese dhe kënaqësi për të dy pjesëmarrësit. Ai e frymëzon atë që të përfshihet në zgjidhjen e problemeve në një shkallë të gjerë. Ata janë të dy analitikë dhe kureshtarë, dhe të dy mund të shkëputen emocionalisht. Kur janë bashkë, ata do të tërhiqen nga ana idealiste e njëri-tjetrit dhe do të rrisin dashurinë e tyre për njëri-tjetrin përmes komunikimit të mirë mendor.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go