Demi & Ujëderdhësi - Përputhshmëria e dashurisë

Demi
60%
Ujëderdhësi
Pesha e çiftimit: 58:42
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 3
Demi dhe Ujori, një çift i dukshëm për mungesën e interesave të përbashkëta mes tyre, por ata kanë një dëshirë të fortë për të pasur sukses në fushën e tyre. Demi zotëron një qasje shumë praktike dhe me këmbë në tokë, në kundërshtim me qasjen e Ujorit, i cili ka një natyrë jokonvencionale dhe liridashëse.
Megjithatë, nëse ata tentojnë të punojnë së bashku në ndonjë fushë produktive, ata do të provojnë të jenë shumë ekip i suksesshëm dhe ata mund të kenë sukses për të fituar një pasuri. Ujori ka kualifikimin e një shpikësi, me fuqi tolerance, zgjedhje dhe ata kërkojnë diçka të re dhe të ndryshme.
Një Ujor dhe një Demi, krejtësisht të kundërt me njëri-tjetrin, duan ta zgjasin këtë marrëdhënie në një afat të gjatë duhet t'i japin përparësi marrëdhëniet e tyre më shumë sesa me egon e tyre. Demi është një shenjë e tokës që pëlqen stabilitetin dhe dëshiron që këmbët e tij të vendosen fort në tokë. Gaforrja, një shenjë e ajrit, ka prirjen të jetojë në një botë ëndrrash.
Një grua Demi është posesive, kjo nuk do të thotë se ajo është xheloze. Por një burrë Ujori është i shkujdesur dhe i shkujdesur. Është vërtet e vështirë për të që të sigurojë sigurinë dhe kujdesin që gruaja e tij Demi kërkon prej tij.
Personaliteti i Ujorit dhe natyra e tij e shkujdesur do t'i duken gruas së tij Demi si shumë të paqarta dhe të shqetësuara për natyrën e saj praktike. Demi kur të merret një vendim nuk do të ndryshojë mendje sepse për ta do të jetë një kolaps i autoritetit të tyre dhe kjo do ta bëjë atë të nervozuar ndaj saj.
Nëse të dy e shohin veten të përkushtuar ndaj marrëdhënies, edhe pse do të jetë një marrëdhënie e pakëndshme midis një tipike konvencionale dhe jokonvencionale, ata do të mësojnë të shijojnë fluturimet e imagjinatës së njëri-tjetrit.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go