Dash & Shigjetari - Përputhshmëria e dashurisë

Dash
100%
Shigjetari
Pesha e çiftimit: 48:52
Si njëri-tjetrin: 5
Long-të qëndrueshme: 5
Dashi dhe Shigjetari, personat më të prirur për aksidente në Zodiak, pëlqejnë të qëndrojnë zgjuar deri vonë në mënyrë që të mos u mungojë asgjë. Ata do të shkojnë shumë mirë kryesisht sepse kanë shumë të përbashkëta, dhe një ndër këto është dashuria e tyre për diskutime të zjarrta. Përveç kësaj ata të dy brohorasin për sportet në natyrë, udhëtimet dhe ndershmërinë.
Çdokush mund të garantojë për marrëdhënien e tyre, shpesh një ndeshje e bërë në parajsë, që kur të jenë bashkë, nuk do të mërziten.
Një grua Dashi dhe një burrë Shigjetari mund të presin plot emocione dhe aventura në jetën e tyre. Dashi dhe Shigjetari bëjnë miq dhe dashnorë shumë të mirë. Të dy do të kenë një pikëpamje për jetën e mbushur me optimizëm dhe entuziazëm.
Vajza e Dashit ndonjëherë do të bëhet shumë posesive për Shigjetarin pasi ai i jep shumë rëndësi lirisë së tij individuale. Konfliktet e vogla do të çojnë në luftë të madhe për shkak të natyrës së Shigjetarit për të thënë diçka shumë të prerë dhe lënduese. Kjo me siguri do të lëndojë vajzën më të ndjeshme të Dashit. Por të dy zotërojnë dhuratën e Zotit për të falur dhe harruar lehtësisht dhe për të mos mbajtur mëri.
Mashkulli Shigjetar është i prirur të jetë i pabesë në një farë mënyre, mund të jetë jo fizikisht, atëherë do të jetë mendërisht. Dhe nëse një grua Dashi nuk është xheloze për vëmendjen e burrit të saj ndaj gruas tjetër, ajo mund të gënjen ose nuk është e dashuruar vërtetë me Shigjetarin e saj.
Burri Shigjetar do të tërhiqet nga gruaja Dashi pothuajse që nga vetë hera e parë si të dyja janë shenja zjarri. Por nëse ai nuk është ende gati të vendoset ose të qëndrojë si një grua-burrë, do të jetë më mirë që të dy të mbeten të dashuruar ose miq, sesa të kërcejnë për të lidhur notën e dasmës.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go