Binjakët & Shigjetari - Përputhshmëria e dashurisë

Binjakët
80%
Shigjetari
Pesha e çiftimit: 50:50
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 4
Një Shigjetar dhe një Binjak shpesh shkojnë mjaft mirë. Binjakët mund ta sjellin një Shigjetar në veprim, qoftë negativ apo pozitiv, ata kurrë nuk do ta kishin marrë nëse nuk do të ndikoheshin nga Binjakët. Ky çift është shumë i pajtueshëm, veçanërisht për marrëdhëniet afatshkurtra.
Shigjetari është një eksplorues dhe pionier, kur kjo bashkohet me qasjen intelektuale të Binjakëve, mund të sjellë sukses në sipërmarrjet e tyre. Binjakët do të jenë ata që do të vijnë me një ide të re dhe Shigjetari është i etur për të eksploruar me partnerin e tyre dhe për të mësuar rreth këtij koncepti të ri. Të dyja shenjave u pëlqen të kenë shumë veprim dhe lidhja e tyre priret të jetë një marrëdhënie shumë e nxehtë dhe pasionante. Kur është mirë është mirë, por kur është keq ka të bëjë me grindjet me zë të lartë dhe ndjenjat e plagosura për shkak të polaritetit të këtyre shenjave.
Binjakët e sunduar nga Mërkuri, zotërojnë zgjuarsi dhe shpikje të shpejtë dhe Shigjetari, i sunduar nga Jupiteri, ka vetëdijen e Filozofisë. dhe udhëzime dhe u pëlqen të kuptojnë gjëra të reja dhe emocionuese. Të dy zotërojnë energji të tepërt dhe ndonjëherë mund të lindë një çështje lidershipi mes tyre. Edhe pse ata mund të mos pajtohen shpesh, dallimet e tyre në mendime nuk zgjasin shumë, pasi të dy nuk do të kenë kurrë mëri për një kohë të gjatë.
Gruaja Binjake dhe Burri Shigjetar kur bashkohen është një kombinim i mrekullueshëm, pasi të dy janë të dashur për argëtim, shumë inteligjent, i guximshëm dhe i guximshëm. Secila prej këtyre shenjave ka cilësitë që tjetra ëndërron t'i ketë si të tyret. Mashkulli Shigjetar është plot ngrohtësi, sinqeritet, idealist dhe i motivuar, nga ana tjetër Binjakët ka takt dhe të drejtë dhe aftësi për të qëndruar të qetë në situata të tensionuara.
Mosmarrëveshjet ose mosmarrëveshjet do të lindin nëse Binjakët nuk e mbajnë jashtë natyrën e saj të të qenit sarkastik. e marrëdhënies së tyre, pasi mashkulli Sag është vërtet i ndjeshëm dhe do të lëndohet lehtësisht.
Një burrë Shigjetar do ta ndihmojë gruan e tij Binjake të kuptojë të vërtetat më të larta, duke parë përtej jetës. Vajza Binjake nga ana tjetër do t'i shtojë atij sfidën mendore dhe fleksibilitetin. Të dy kanë një pasion për komunikim dhe konfrontim. Shigjetari, i cili është plot me ide, ëndrra dhe bindje, gjithashtu pëlqen t'i shpjegojë në detaje kujtdo që është i interesuar të dëgjojë për të, ndërsa gratë Binjake kanë vetëdije të plotë për të rrjedhur në univers, gjë që do t'i japë marrëdhënies së tyre një eksitim të pafund. .
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go