Akrepi & Shigjetari - Përputhshmëria e dashurisë

Akrepi
70%
Shigjetari
Pesha e çiftimit: 46:54
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 3
Shigjetari, një arrë udhëtimi, lulëzon në shumëllojshmëri, risi dhe optimizëm. Akrepi, një trup i shtëpisë, vlerëson përvojat që mundësojnë forcimin e lidhjeve të tyre mendore dhe emocionale. Akrepi dhe Shigjetari shijojnë sportet konkurruese, por qëndrimet e tyre ndryshojnë në humbje. Shigjetari, një optimist do ta marrë me zemër humbjen e tij, duke shpresuar të fitojë herën tjetër. Por që një Akrep të mos fitojë është sikur të bëjë një mëkat, të cilin ata nuk do ta marrin kurrë lehtë. Akrepi në shoqërinë e një Shigjetari mund të mësojë të jetë optimist, i guximshëm dhe i sinqertë.
Shigjetari nis projekte nga impulsi i pastër dhe veprim spontan, ndërsa motivet e Akrepit janë më të ndrydhura. Shigjetarit i pëlqen të kalojë nga projekti në projekt sipas dëshirës. Për fat të mirë, është e lehtë për Shigjetarin të vërejë dhe të vlerësojë përpjekjet e Akrepit, pasi Akrepi është më kokëfortë dhe ka standarde të rrepta. Nga ana tjetër, Akrepi duhet t'i japë Shigjetarit lirinë për të eksploruar hapësirën dhe interesat e tyre. Nga Shigjetari, Akrepi do të kuptojë se fleksibiliteti është ndonjëherë më i mirë se një vendosmëri e vendosur. Nëse Akrepi mund të mbajë nën kontroll emocionet e tyre, marrëdhënia e tyre me Shigjetarin do të jetë e fuqishme dhe emocionuese.
Nevojitet shumë durim dhe tolerancë nga ana e një burri Shigjetar për një marrëdhënie harmonike me një vajzë Akrep. Nëse ajo dëshiron të mbajë dashurinë e tij, ajo duhet të mbajë mënjanë xhelozinë dhe posesivitetin e saj dhe ta lejojë atë me gëzim dhe besim të lëvizë lirshëm kur i bie humori. Ai do të jetë gjithmonë i gatshëm t'i japë gruas që do lirinë e shprehjes, pa ia mbytur individualitetin e saj.
Burri Shigjetari është shumë i sinqertë, po aq impulsiv dhe i pakujdesshëm dhe do të thotë disa vërejtje të pamenduara të cilat do ta lëndojnë vajzën ultra të ndjeshme Akrep. Ajo zakonisht e mban për vete lëndimin e saj më të thellë dhe nuk do ta tregojë atë. Nëse ai vazhdon të jetë sarkastik me të, ajo do ta lërë dhe nuk do të kthehet më. Nëse ai merr parasysh ndjenjat e saj, e gjithë kjo nuk do të ndodhë kurrë.
Të dy janë individë agresivë, por mënyra e të shprehurit ndryshon. Gruaja Akrep është agresive në kontrollin që ushtron ndaj të tjerëve me energjinë e saj emocionale dhe psikike, dhe këtë nuk e bën gjithmonë hapur. Për Shigjetarin, pohimet e tij agresive janë të hapura, të sinqerta dhe të hapura. Megjithatë, nëse të dy partnerët mendojnë se marrëdhënia është e rëndësishme, atëherë përkushtimi dhe dashuria e tyre do të ofrojnë mbështetjen më të vlefshme dhe marrëdhënia e tyre do të funksionojë pa probleme dhe harmoni.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go