Dash & Luani - Përputhshmëria e dashurisë

Dash
100%
Luani
Pesha e çiftimit: 52:48
Si njëri-tjetrin: 5
Long-të qëndrueshme: 5
Një Dashi dhe një Luan, pasi të dyja janë Shenja të Zjarrit, supozohet se kanë një marrëdhënie shumë të nxehtë dhe pasionante. Kjo shpesh mund të çojë në debate të forta dhe ego të dëmtuara, të ndjekura nga një pyetje se kush prej tyre do të marrë përgjegjësinë. Megjithatë, marrëdhënia e tyre ka një frymë të fuqishme bashkëpunimi dhe admirimi të ndërsjellë.
Në aleancën e tyre, Dashi do të jetë iniciatori dhe Luani do të jetë ai që do ta ndjekë. Të dy kanë admirim dhe respekt të sinqertë për njëri-tjetrin, por ata duhet të marrin një vendim të brendshëm për të marrë radhën ndërsa komandojnë dhe japin urdhra. Edhe pse ata priren të respektojnë pikëpamjet e njëri-tjetrit, ata do të zgjedhin rrugën e tyre pasi të dy kërkojnë lirinë.
Marrëdhënia midis një gruaje Dashi dhe një burri Luan mund të jetë e ngrohtë nëse Dashi është gati të pranojë Luanin si udhërrëfyes. ose një këshilltar, dhe Luani i siguron asaj ngrohtësinë komode të mirësisë dhe mbrojtjes së dashur që ajo pret prej tij. Duke qenë se janë dy personalitete dinamike, të cilët udhëhiqen nga dëshira për të jetuar plotësisht pa humbur asgjë, do të jenë një çift i mirë.
Megjithatë, marrëdhënia e tyre do të përballet me stuhi të shpeshta emocionale. Por kjo nuk do të zgjasë shumë pasi të dyja janë shenja zjarri, stuhitë do të zhduken dhe gjithçka do të bëhet sërish e freskët dhe e gjelbër. Një Qengj dhe një Luan do të kenë mjaft respekt për pikëpamjet, pëlqimet dhe mospëlqimet e njëri-tjetrit. Rëndësia e lidhjeve familjare do të rrëmbejë një pjesë të spikatur të një Dashi, ndërsa Luani mund të kërkojë lirinë nga përgjegjësitë familjare.
Një grua Dashi është gjithmonë e drejtpërdrejtë dhe merr distancën më të shkurtër deri në destinacionin e saj. Luani do ta gjejë ndjenjën e tij të dinjitetit duke u tretur nën çiltërsinë e vajzës së tij Dashi, megjithatë ai do të jetë i kënaqur që ajo nuk e merr kohën e tij me gjëra të vogla.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go