Shigjetari & Luani - Përputhshmëria e dashurisë

Shigjetari
70%
Luani
Pesha e çiftimit: 48:52
Si njëri-tjetrin: 5
Long-të qëndrueshme: 4
Kjo marrëdhënie nuk është kurrë e prirur për t'u mërzitur me njëri-tjetrin. Luani dhe Shigjetari janë të dy shenja zjarri dhe të lindur të lirë. Luani, i lindur për të komanduar, ligjëruar, udhërrëfyes dhe këshilluar dhe një Shigjetar ka lindur me prirjen për t'u rebeluar kundër të qenit i komanduar dhe refuzon të ligjërohet, udhëzohet ose këshillohet.
Ekziston çdo mundësi për një marrëdhënie të pajtueshme midis një Shigjetari dhe një Luani , i cili do të jetë potencialisht i pasur dhe shpërblyes. Por paaftësia e Sag për të pranuar dhe kuptuar krenarinë e Luanit do të sjellë ndarje në këtë marrëdhënie. Shigjetari duhet të mësojë të përkëdhel egon e Luanit dhe temperamentin e zjarrtë në pritje. Luani do të mbetet i qëndrueshëm dhe këmbëngulës në çdo gjë me të cilën do të angazhohen, ndërsa një Sag gjithmonë kërkon risi dhe mërzitet shumë lehtë. Këmbëngulja e Luanit për të bërë një gjë në një kohë mund t'u duket kufizuese. Mosmarrëveshjet midis këtyre të dyjave përgjithësisht mund të kapërcehen lehtësisht përmes kompromisit.
Individualiteti i Luanit shprehet duke mbajtur një qëndrim të qëndrueshëm dhe fiks, dhe Shigjetari duke kërkuar horizonte gjithnjë në zgjerim, është i shqetësuar dhe gjithmonë në lëvizje. Kur së bashku këto dyshe duhet të jenë shoqërues shumë stimulues dhe krijues.
Një grua Shigjetar i jep shumë rëndësi së vërtetës, ajo do të rebelohet kundër egos së burrit të saj Luan ose nevojës për miratim dhe vlerësim duke vënë në dukje mangësitë e partnerit të saj, qoftë publikisht ose privatisht. Kjo do të ndikojë në ndjeshmërinë e Luanit ndaj kritikave. Nëse Luani vendos ta shtrijë atë shumë të trashë me predikime të gjata që Shigjetari nuk mund t'i durojë, telashet mund të përkeqësohen.
Ata mund të kenë temperament të ndezur, por reagimi do të jetë në mënyra absolutisht të ndryshme. Luani do ta mbushë me shishe dhe më pas do të shpërthejë; Shigjetari do ta lërë jashtë ashtu siç ndodh, por mund të mërzitet për një kohë. Ajo do të bëhet shumë sarkastike dhe akuzuese nëse ai e lë të shkojë diku vetëm dhe ajo do të refuzojë qëllimisht të japë ndonjë admirim, edhe pse ai përpiqet të bëjë çmos për të fituar vëmendjen dhe duartrokitjet e saj. Nga ana tjetër, Luani do ta acarojë atë duke e qortuar ose duke dhënë leksione edhe për mosbindjen më të vogël nga ana e saj.
Kur të dy Shigjetari dhe Luani priren të jenë bashkë, optimizmi dhe humori i mirë i Sag do të bëjnë që fati i Luanit të rritet. Të dy frymëzojnë dhe nxisin njëri-tjetrin në mënyrë krijuese. Duke qenë se secili prej tyre ka një respekt të shëndetshëm për temperamentin e tjetrit, ata do të përpiqen të qëndrojnë të kujdesshëm për të provokuar njëri-tjetrin, për hir të marrëdhënies së tyre.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go