Bricjapi & Luani - Përputhshmëria e dashurisë

Bricjapi
50%
Luani
Pesha e çiftimit: 40:60
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 2
Bricjapi do të jetë përpara Luanit në shumë cilësi sipas rrotës astrologjike karmike të jetës. Bricjapi është më i mençur, praktik, kokëfortë dhe kryetar se Luani. Në fazën fillestare të marrëdhënies së tyre, secilit prej tyre mund t'i duket irritues tjetri. Por sapo të fillojnë të punojnë, ato mund të bëhen një kombinim mbështetës reciprok. Bricjapi është konservator dhe punëtor në pamjen dhe dizajnin e tyre. Luani do t'i vlerësojë këto cilësi të Bricjapit.
Dy prej tyre do të kalojnë një kohë të mirë me njëri-tjetrin kur punojnë drejt një qëllimi të përbashkët dhe ky aspekt i marrëdhënies i mban ata të kthehen për më shumë. Do të jetë një përzierje e përsosur e biznesit dhe kënaqësisë. Të dy janë dinjitoz, të rafinuar dhe kanë energji dhe disiplinë të fortë. Luani do t'i shtojë besimin dhe vendosmërinë ambiciozit të punës, Bricjapit dhe Bricjapit do të përgjigjen me trajtimin mbretëror.
Luani kërkon liri krijuese, ndërsa Bricjapi dëshirën për siguri dhe stabilitet profesional. Ata do të shijojnë kohën e tyre së bashku dhe do të kursejnë kohë për të ndjekur edhe interesat personale. Për sa kohë që ata sigurojnë njëri-tjetrin për rëndësinë e tyre, konfliktet e tyre zakonisht nuk e dobësojnë marrëdhënien e tyre.
Të dyja Shenjat kanë personalitete të forta dhe megjithëse mund të duken një çift i pamundur, ky është një rast i tërheqjes së të kundërtave. Bricjapi preferon elegancën e nënvlerësuar sesa shkëlqimin dhe magjepsjen, gjë që preferon Luani.
Është e vështirë të sjellësh ndryshime në stilin e jetës së një vajze Bricjapi pasi ajo nuk bën asgjë në çast dhe ngurron të bëjë sipas ndonjë urdhri nga partneri i saj. Nëse burri i saj Luan përpiqet të sjellë ndryshime në jetën e saj, ajo do të veprojë vetëm me kokëfortësi, gjë që vetëm do të forcojë vullnetin e saj tashmë të çeliktë. Sigurisht, ai mund ta ndryshojë gradualisht, por vetëm me një hap të butë në të njëjtën kohë.
Në marrëdhënien e tyre mund të lindin konflikte në lidhje me paratë. Ata mund ta shmangin këtë vetëm duke i mbajtur shpenzimet e tyre financiare krejtësisht të ndara. Të dy janë pothuajse të kundërt me njëri-tjetrin dhe marrëdhënia e tyre mund të funksionojë vetëm kur ka një vullnet në to. Për një marrëdhënie të fortë dhe harmonike mes të dyve, një rregullim është çelësi. Ju të dy duhet të jepni më shumë se sa merrni.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go