Virgjëresha & Luani - Përputhshmëria e dashurisë

Virgjëresha
70%
Luani
Pesha e çiftimit: 54:46
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 3
Luani është largues, dominues dhe karizmatik. Virgjëresha është studioze dhe e qetë, zotëron më shumë shkathtësi se Luani. Dy persona krejtësisht të ndryshëm, por ata bëjnë një ekip të mrekullueshëm pasi secili partner mëson të pranojë stilin e panjohur të tjetrit. Durimi ose toleranca është përbërësi kryesor që duhet të prezantohet në dobi të këtij bashkimi.
Luani do ta bëjë partnerin e tyre Virgjëresha të dijë për argëtimin dhe eksitimin dhe do t'i bëjë të njohur me spontanitetin që shpesh mungon në jetën e Virgjëreshës. Në këmbim, Virgjëresha do t'i mësojë Luanit të jetë i durueshëm dhe të përqendrohet në motivin e tij. Luanit do ta shohin Virgjëreshën tepër analitike dhe kritike, por do ta mësojnë partnerin që t'i marrë gjërat më pak seriozisht. Virgjëresha mund të akuzojë Luanin se është i përvetësuar dhe arrogant, por mund t'i mësojë ata të jenë të vëmendshëm ndaj nevojave të të tjerëve.
Luani priret të hyjë në projekte me detyrim dhe me entuziazëm, pasi ato i japin rëndësi vetëm në krijimin ose zbatimin e një të reje. projekt, por më pak i interesuar për produktin e përfunduar. Virgjëresha shqetësohet më shumë për të përsosur çdo gjë që ata ndërmarrin dhe për t'i çuar gjërat në përfundim.
Nëse marrëdhënia midis një burri Luan dhe gruas së Virgjëreshës funksionon, do të jetë një marrëdhënie e bukur. Gruaja Virgjëresha ka një tendencë për të qenë superkritike ndaj të tjerëve, por kur është me burrin e saj Luan, ajo është jashtëzakonisht e kursyer dhe tolerante në vlerësimin e saj për të.
Ajo do të jetë absolutisht e kënaqur me aftësinë e tij për të rregulluar çdo gjë që prishet, duke përfshirë çarje e vogël në zemrën e saj dhe vëmendja që ai do të tregojë mbi të. Në këmbim, Luani do të jetë i kënaqur me përpikmërinë e saj, pamjen e rregullt dhe imazhin e lezetshëm tërheqës që ajo paraqet për publikun.
Në marrëdhënien e tyre ai do të jetë autoriteti i padiskutueshëm dhe ai do të jetë ai që do të marrë të gjitha vendimet. Por kjo nuk krijon asnjë problem në marrëdhënien e tyre pasi ajo do t'i nënshtrohet butësisht dhe këndshëm preferencave të madhërisë së tij mbretërore. Jo një kombinim i keq.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go