Akrepi & Luani - Përputhshmëria e dashurisë

Akrepi
60%
Luani
Pesha e çiftimit: 58:42
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 3
Një Luan kërkon admirim dhe duartrokitje të sinqerta dhe një Akrep ka nevojë për besnikëri, kontroll dhe mirëkuptim të thellë. Marrëdhënia mes të dyve do të jetë ose pozitive ose mjaft shkatërruese. Ata janë personalitete shumë të forta. Luani është i sinqertë, i sinqertë dhe mban zemrën e mëngëve, nga ana tjetër, Akrepi është i fshehtë dhe tenton t'i mbajë të fshehura motivet e tij më të thella, megjithëse ato konsiderohen gjithashtu të hapura.
Luani dhe Akrepi kanë të dy dëshirën për të dominojnë. Akrepi do të dëgjojë çfarë ka për të thënë një Luan, por nuk do ta pranojë nëse nuk është plotësisht i bindur për këtë. Ata do të refuzojnë troç të pranojnë mendimin ose do të gjejnë një mënyrë për të kapërcyer të gjithë çështjen.
Kur një luan dhe një akrep punojnë së bashku në mënyrë harmonike, fuqia që ata mund të lëshojnë është e jashtëzakonshme dhe ata mund të frymëzojnë të tjerët me vetëbesim dhe emocional forcë. Kur ka një mosmarrëveshje, ajo mund të zhvillohet në një luftë pasi të dy ngurrojnë të bëjnë kompromis. Për fat të mirë, ata mund të ndiejnë pikat e dobëta të njëri-tjetrit dhe zakonisht do të përpiqen t'i shmangin ato.
Gruaja Akrep do ta admirojë dhe vlerësojë burrin e saj Luan për besimin e tij. Luanit do t'i duket magjepsës vështrimi i vajzës së Akrepit, ndërsa shumica e të tjerëve do të dridhura dhe do të shikojnë larg vështrimit të saj. Ajo do ta adhurojë atë dhe ai nga ana e tij do të magnetizohet prej saj, pasi ai kënaqet të adhurohet.
Të dy janë me vullnet të fortë. Luani, një shenjë zjarri, do të përpiqet të shprehë ndjenjat dhe idetë e tij siç i sheh më mirë, pavarësisht se cili është reagimi i marrësit. Akrepi, një shenjë uji, e merr forcën e saj përmes fuqisë së emocioneve të saj dhe kontrollon të tjerët përmes kësaj fuqie. Do të jetë një detyrë e vërtetë e vështirë për të gjetur kompromis kur lindin konflikte mes tyre. Gruaja Akrep gjithashtu heziton të përpiqet të kontrollojë partnerin e saj Luan. Ajo vlerëson ndershmërinë e tij si dhe forcën e saj të karakterit.
Ajo preferon angazhimin e thellë dhe mendimet e thella dhe kur e ka të pamundur të përballojë arrogancën dhe natyrën tepër kërkuese të Luanit të saj, ajo do të preferojë të heshtë. Kjo do të jetë një çështje shqetësimi për të. Nuk është e lehtë për një grua Akrep të ndryshojë mendje pasi të ketë marrë një vendim, dhe kjo e bën atë ta mendojë atë si kokëfortë dhe intolerante. Por sapo të kuptojnë se janë në të njëjtën anë në skemën më të madhe të gjërave, kjo do t'u japë atyre një marrëdhënie të sigurt dhe të qetë.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go