Dash & Peshqit - Përputhshmëria e dashurisë

Dash
70%
Peshqit
Pesha e çiftimit: 54:46
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 3
Një Peshqit nuk do ta pëlqejë vëmendjen e përqendruar tek ai dhe do të përpiqet të shmangë sikletin e një konfrontimi të drejtpërdrejtë. Ata kurrë nuk do të duan të lëndojnë një person ose ndjenjat e tij me qëllim.
Zakonisht intimiteti i Peshqve ka një efekt ftohës në zhgënjimet e zjarrta të Dashit të zjarrtë. Në një farë mënyre, paratë do të jenë një diskutim i shpeshtë mes një Dashi dhe një Peshku. Në një mënyrë ose në një tjetër, pozitivisht ose negativisht, Dashi simbolizon para për Peshqit. Aftësitë dhe interesat e dallueshme ndihmojnë Dashin dhe Peshqit të punojnë në të njëjtin projekt dhe të arrijnë një fund pozitiv.
Peshqit janë një shenjë e ndryshueshme. Të jesh në një rol drejtues ose të bëhesh shefi, siç i pëlqen një Dashi, nuk do të jetë kurrë një çështje në axhendën e një Peshku. Ata gjithmonë duan të japin dorën për të ndihmuar të tjerët, ndërsa një Dashi do të vijë me idetë dhe do t'i zbatojë duke zgjedhur duart e ndihmës sipas dëshirës.
Mundësia për të ngatërruar gjinitë është e lartë në marrëdhëniet e një Vajza Dashi dhe një Peshq mashkull. Megjithëse një mashkull Peshku është po aq mashkullor dhe i fortë sa çdo person tjetër, ai është gjithashtu jashtëzakonisht i ndjeshëm. Vajza e Dashit me dëshirë të fortë dhe të pavarur është gjithashtu bujare dhe femërore si çdo vajzë tjetër. Për të shmangur zjarrin e vajzës së Dashit, mashkulli i peshqve do të preferojë të tërhiqet edhe nga konfliktet e vogla që lindin mes tyre.
Një marrëdhënie e shenjës së Peshqve Dashi mund të shënohet si një marrëdhënie reciproke. Peshqit do ta bëjnë atë të dijë se si të tregojë simpati dhe kujdes ndaj të tjerëve dhe Dashi nga ana tjetër do t'i mësojë Peshqve se si t'i realizojë ëndrrat e tij në vend që thjesht t'i mbajë ato në mendje.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go