Binjakët & Peshqit - Përputhshmëria e dashurisë

Binjakët
60%
Peshqit
Pesha e çiftimit: 58:42
Si njëri-tjetrin: 3
Long-të qëndrueshme: 3
Binjakët dhe Peshqit kanë një imagjinatë të jashtëzakonshme, kështu që është e rrallë që njëri partner të lodhet ndërsa tjetri është ende i angazhuar në formulimin dhe zbatimin e ideve të reja. Natyrisht, këto dy janë shumë të ndryshme nga njëra-tjetra. Edhe pse të dyja janë shumë të ndryshme nga njëra-tjetra, mund të jetë një marrëdhënie shumë fleksibël dhe progresive. Dy shenja mund të kenë një afinitet të fortë psikik për njëra-tjetrën. Secili është instinktivisht i vetëdijshëm për ndjeshmërinë e tjetrit, dhe kështu ata mund të empatizohen me njëri-tjetrin me lehtësi.
Mosmarrëveshjet janë të mundshme në këtë marrëdhënie nëse të dyja këto shenja priren të kenë keqkuptime dhe mungesë të komunikimit efektiv. Peshqit janë më intuitivë dhe të ndjeshëm, dhe natyra e Binjakëve për të folur para se të mendojnë i lëndon lehtësisht. Binjakët do e kenë të vështirë të merren me Peshqit tepër të ndjeshëm. Edhe pse mund të mos pajtohen shpesh, dallimet e tyre në mendime nuk zgjasin shumë, Binjakët janë shumë të zënë duke kaluar në sfidën tjetër për të mbajtur inat. Peshqit mund të bëhen pesimistë nëse partneri i tyre Binjak nuk u tregon atyre mirëkuptim të mjaftueshëm.
Cilësia më e dashur tek një vajzë Peshqit, e cila e mban mashkullin Binjak të tërhequr drejt saj, është aftësia për të qenë një dëgjues i mirë. Një burrë Binjak ka gjithmonë nevojë për audiencë. Sa herë që ai të vijë me një ide të re, ajo do të jetë me të vërtetë e etur për të shkuar së bashku me të dhe për ta kuptuar konceptin edhe nga një nivel intuitiv.
Meqë të dy janë dy personalitete të dyfishta, shenja të ndryshueshme, liridashëse, ata do të magjepsen me njëri tjetrin. Por në këtë marrëdhënie mund të lindin probleme për shkak të hezitimit të gruas së Peshqve për të marrë vendime dhe prirjes së saj për t'iu shmangur çështjeve serioze, të cilat do ta mërzitin dhe frustojnë mashkullin Binjak. Dhe nga ana tjetër, kritikat periodike dhe interesat e shpërndara të burrit Binjak e shqetësojnë atë.
Gruaja Peshqit ka ndjenja që mund të jenë të vështira për t'u interpretuar dhe burri Binjak do ta ketë të vështirë të takohet me sigurinë emocionale që gruaja e Peshqve kërkon. Ai dëshiron të flasë për problemet dhe t'i zgjidhë ato me përdorimin e arsyes. Të dy do të duhet të zgjasin veten për të kuptuar tjetrin, por në fund të fundit ata do të shpërblehen shumë nëse bëjnë përpjekje.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go