Shigjetari & Peshqit - Përputhshmëria e dashurisë

Shigjetari
70%
Peshqit
Pesha e çiftimit: 42:58
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 3
Kur Shigjetari dhe Peshqit bashkohen, marrëdhënia e tyre është shpesh një rast i përmbushjes së ëndrrave dhe ata kanë disa faktorë të fortë pozitivë që i lidhin në marrëveshje. Shigjetari është një shenjë intelektuale dhe filozofike, e cila kalon lehtësisht nga një kërkim në tjetrin. Peshqit janë më të qetë, më të përfshirë në ndryshimin e mendjes së tyre. Përndryshe duke parë nga jashtë ata duken një çift i pamundur, sepse në shumë mënyra ata kanë shumë cilësi kontradiktore. Megjithatë, nëse ata kujdesen për njëri-tjetrin, secili është në gjendje të kënaqë dëshirat filozofike të tjetrit, do të ketë një marrëdhënie të lumtur.
Shigjetari, një shenjë zjarri, përveçse dashamirës dhe e gjithanshme, është një individ agresiv, i pavarur; Peshqit, një shenjë uji, është shumë e ndjeshme dhe pranuese në qasjen e saj ndaj jetës. Shigjetari sjell një shkëndijë dhe vitalitet të freskët në marrëdhënie dhe ata shpesh arrijnë pjesën e mbrojtësit të butë në këtë marrëdhënie. Peshqit i japin partnerit të Shigjetarit ushqimin e mbështetjes emocionale dhe ata do të jenë mirëkuptues dhe simpatizues me Sag.
Një grua Shigjetar e dashuruar me një burrë Peshqit duhet të përpiqet të zbusë qasjen e saj ndaj tij ose përgjigjet e saj të prera do të thyejnë zemrën dhe shpirtin e tij . Ai gjithashtu duhet të kuptojë natyrën e saj të të qenit i sinqertë dhe të thotë të vërtetën, dhe të mos mashtrojë me të vërtetën që ajo thotë. Ai duhet ta bëjë atë pa probleme të kuptojë se sa shumë e lëndojnë fjalët e saj dhe kjo do ta bëjë atë të mendojë përpara se të thotë troç të vërtetat në të ardhmen.
Për një marrëdhënie harmonike ata duhet të përpiqen të gjejnë një mënyrë për të zbutur mospërputhjet e tyre. Vajza Shigjetar duhet të jetë pak më me takt dhe e butë, pa humbur integritetin dhe pavarësinë e saj në natyrën e saj themelore. Dhe mashkulli Peshqit duhet të përpiqet të jetë pak më i hapur, i drejtpërdrejtë dhe shprehës, por gjithashtu nuk duhet të heqë privatësinë shpirtërore dhe qetësinë që zotëron nga elementi i tij Uji.
Ajo është e shoqërueshme dhe e gjithanshme dhe do të jetë e lumtur të jetë një mbrojtëse emocionale për partnerin e saj të Peshqve. Ai, nga ana tjetër, i jep Shigjetarit mirëkuptim të qetë dhe një vend për të pushuar, larg nga ndjekjet rraskapitëse të Shigjetarit. Peshqit priren të përqendrojnë shumë energji për të kuptuar dhe simpatizuar me partnerin e tyre. Ata shpesh janë më të durueshëm me bredhjet e Shigjetarit sesa shenjat e tjera. Aftësia e secilit për të ofruar atë që i nevojitet tjetrit i bën ata një marrëdhënie vërtet të dobishme reciproke.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go