Luani & Peshqit - Përputhshmëria e dashurisë

Luani
70%
Peshqit
Pesha e çiftimit: 40:60
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 3
Luani dhe Peshqit janë dy personazhe absolutisht të ndryshëm, por të dy janë ëndërrimtarë në zemër. Nëse kujdesen për njëri-tjetrin, secili prej tyre është në gjendje të plotësojë nevojat e tjetrit dhe të ketë një marrëdhënie të dashur, të dobishme reciproke. Aspekti më i mirë i marrëdhënies së tyre është se ata kanë shumë për të fituar nga njëri-tjetri dhe të dy reagojnë ndaj mësimeve të njëri-tjetrit. Peshqit do ta bëjnë Luanin të dijë të ndjejë empati dhe kujdes, dhe nga ana tjetër Luani i mëson Peshqit të ndryshojnë ëndrrën e tyre në një realitet në vend që thjesht të mendojnë për ta!
Luanit i pëlqen të dominojë, dhe një Peshku preferon fshehurazi të dominohet, por vetëm me dashuri. Ajo që Peshqit kërkojnë më shumë është butësia dhe kujdesi, dhe Luani i cili është plot përzemërsi dhe është ngrohtësisht mbrojtës, do të jetë i lumtur të shfaqë dashuri ndaj Peshqve. Pra, kur ata janë së bashku ata do të gjejnë gëzim dhe rehati në marrëdhëniet e tyre të ndërsjella.
Një grua Luan dhe një mashkull Peshq do të kenë një marrëdhënie të pajtueshme nëse zgjedhin të shkëmbejnë pikat e tyre të forta dhe të dobëta me njëri-tjetrin. Partneri i saj Peshqit mund t'i japë gruas Luan shumë simpati dhe mirëkuptim, dhe burri i Peshqve mund të fitojë një ndjenjë force dhe besimi prej saj. Të dy kanë një nevojë të fortë për shprehje krijuese dhe në mënyrat e tyre të ndryshme, ata janë shumë romantikë, imagjinarë dhe lozonjarë.
Luanit do t'i pëlqejë të marrë drejtimin e çështjes, të komandojë me mbretëri dhe t'i bindet me respekt. Dhe për sa i përket Peshqve, ai ka nevojë për dikë që të jetë mbrojtësi dhe udhëheqësi. Por problemet do të lindin nëse ai ngopet nga nevoja e vazhdueshme e Luanit për të rritur egon. Ajo, nga ana tjetër, mund t'i gjejë Peshqit një gjë të vogël të shtrënguar me para dhe mjaft të çrregullt me gjërat. Të dy janë shumë të ndryshëm në natyrë, në qëndrimet dhe mënyrën e tyre të të bërit të gjërave dhe ata kanë nevojë të kuptojnë shumë njëri-tjetrin. Por diversiteti i karakterit të tyre mund t'i ndihmojë ata të krijojnë një marrëdhënie harmonike mes tyre.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go