Peshqit & Peshqit - Përputhshmëria e dashurisë

Peshqit
80%
Peshqit
Pesha e çiftimit: 50:50
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 4
Peshqit janë shenja e ëndrrave dhe kanë një anë mistike. Ata janë zakonisht të butë, të butë dhe të përshtatshëm nga jashtë. Kur lindin ndonjë lloj mosmarrëveshjeje apo keqkuptimi mes tyre, kur ata të dy janë vetëm, ata shpesh do t'i zbulojnë njëri-tjetrit të gjithë të vërtetën brenda mendjes së tyre, sa e pakëndshme mund të jetë.
Ata janë të hapur, emocionalë, të adaptueshëm dhe shumë të ndryshueshëm. dhe ata gjithashtu zotërojnë cilësitë e përulësisë, durimit dhe vetëmohimit. Peshqit shpesh përfshihen në punë krijuese, muzikë, art dhe dramë.
Peshqit janë të ndjeshëm dhe sensualë, do ta pëlqejnë jetën e mirë së bashku dhe do të ndezin kreativitetin e njëri-tjetrit.
Por pasi që të dy kanë tendencë të kenë ndryshime humori, nëse të dy të hyjnë në një humor negativ në të njëjtën kohë, ata do të futen vërtet në një situatë të vështirë.
Këta çifte të ndjeshëm të Peshqve ndajnë një mirëkuptim të thellë për njëri-tjetrin dhe do të jenë partnerë shumë të përkushtuar, duke e bërë marrëdhënien e tyre shumë të suksesshme. Ka të ngjarë të ketë një intimitet të madh emocional mes tyre dhe secili partner duhet të jetë dashamirës dhe i ndjeshëm ndaj nevojave të tjetrit.
Kur çiftet Peshqit - Peshqit janë bashkë, ata do të ndajnë dhe në këtë mënyrë do të shumojnë së bashku virtytet e tyre. si butësia, ndjeshmëria, imagjinata, dhembshuria, krijimi, humori etj, dhe veset e ëndërrimit me sy, dembelizmi, konfuzioni, kaosi etj. Mosmarrëveshjet janë shumë të rralla në këtë marrëdhënie, edhe nëse ndonjë vështirësi që lind ka të ngjarë të jetë financiare. Të paktën njëri nga dy Peshqit duhet të jetë i organizuar siç duhet dhe i aftë për t'u marrë me ngjarjet e përditshme pa u ngatërruar.
Çiftet e Peshqve ndikohen shumë nga rrethina e tyre dhe intuitat e tyre zakonisht janë të sakta.
Çiftet e peshqve mund të jenë tepër të ndjeshëm, të paaftë për të vendosur kufij për veten ose të tjerët dhe nuk dëshirojnë të përballen me një problem ose një sfidë. Peshqit priren të shmangin çdo pengesë ose konflikt me arratisje të një lloji, qoftë një optimizëm jorealist ose duke jetuar një jetë fantazi.
Planeti sundues i Peshqve është Neptuni, duke i bërë ata një personalitet të ndryshueshëm. Temperamenti i tyre luhatet nga një ekstrem në tjetrin. Peshqit janë shenja e dymbëdhjetë në Zodiak, dhe përfaqësojnë simbolin e përjetësisë dhe rilindjes shpirtërore. Peshqit janë më të prirur për të pasur jetë të kaluara, dhe gjithashtu kanë lindur me dhuntinë për të parë në psikikën njerëzore. Kur të dy janë së bashku, ata e kuptojnë kompleksitetin e tyre të brendshëm më mirë se kushdo tjetër.
Një Peshku femër ka fuqinë të ndiejë se Peshku mashkull nuk e favorizon idenë e kërkimit në mendimet e tij personale. Vajza e Peshqve nuk do ta bëjë kurrë këtë, pasi është e nënshtruar pa qenë mazokiste.
Së bashku, ata janë një çift shumë i dashur. Tërheqja e menjëhershme që ndjetë kur u takuat për herë të parë zgjat përgjithmonë. Ju keni një kuptim intuitiv të nevojave të njëri-tjetrit dhe aftësinë e dashur për t'i përmbushur të gjitha. Ata të dy kanë ndjenjën se kjo marrëdhënie thellësisht e kënaqshme dhe e çmuar është gjëja më e mirë që mund të kishte ndodhur.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go