Peshorja & Peshqit - Përputhshmëria e dashurisë

Peshorja
80%
Peshqit
Pesha e çiftimit: 60:40
Si njëri-tjetrin: 4
Long-të qëndrueshme: 4
Si Peshorja ashtu edhe Peshqit nuk do ta kuptojnë kurrë pse tjetri mendon ose vepron ashtu siç bëjnë ata, pasi bien nën ndikimin e Shenjës së Diellit. Motivet, personaliteti, qëndrimi dhe karakteri i Peshores do të mbeten gjithmonë të çuditshëm për Peshqit, dhe Peshqit do t'i gjejnë Peshqit një enigmë të madhe. Shumica e Peshqve do të jenë gjithmonë të gatshëm t'i ofrojnë 'shërbime' çdo shenje tjetër. Kjo karakteristikë e Peshqve do të tërheqë vëmendjen e Peshores. Por Peshqit duhet të jenë të kujdesshëm përndryshe Peshoret zakonisht të sjellshëm dhe të drejtë do të përfitojnë nga natyra e tyre.
Peshorja është iniciatore e projekteve dhe ideve të reja, dhe Peshqit, një shenjë e ndryshueshme, do t'i pranojnë këto ide për sa kohë që ata kanë një rol në projekti. Kur këta partnerë punojnë së bashku, ata do të jenë në gjendje të kuptojnë se kush do të marrë përgjegjësinë për veprimet e tyre. Të dy janë të përulur, por Peshorja gëzon njohjen dhe Peshqit janë të kënaqur në sediljen e pasagjerit.
Aspekti më i mirë i një marrëdhënieje Peshorja-Peshqit është interesi i tyre i ndërsjellë për të ndihmuar individët dhe botën përreth tyre. Të dy kanë entuziazëm, energji dhe dëshirë për një marrëdhënie të sinqertë. Interesat e tyre të përbashkëta dhe personalitetet e ngjashme e bëjnë të tyren një shoqëri të mirë.
Gruaja Peshorja është një përzierje e prakticitetit dhe dhembshurisë. Burri i Peshqve zotëron gjithashtu cilësinë e dhembshurisë, por ai do të përfitojë nga praktika që ajo zotëron. Ata gjithashtu bëjnë një çift të mrekullueshëm pasi të dy janë romantikë, të dashur dhe me natyrë të mirë, dhe janë të magjepsur pas njëri-tjetrit.
Ndërsa Peshorja, një shenjë mashkullore dhe peshqit, një shenjë femërore, janë bashkë, ajo do të thotë fjalën e fundit kur të vijë për të sunduar marrëdhënien. Megjithatë, nëse ajo bëhet tepër autoritare dhe kërkuese, edhe pse ai është shumë i tërhequr pas saj, ai do ta ketë të vështirë ta tolerojë dhe do të jetë i pari që do ta thotë fjalën “lamtumirë” përgjithmonë. Burri i Peshqve ka tendencë të mbajë disa sekrete prej saj, duke e bërë atë të zemëruar dhe të shqetësuar.
Kjo marrëdhënie ofron një ekuilibër të mirë midis dy shenjave me shumë tipare të përbashkëta, por vajza Peshore duhet të jetë gjithmonë e vetëdijshme se Peshqit janë emocionalisht të ndjeshëm. dhe nuk duhet të jetë shumë i ashpër me të. Përndryshe, Peshku ka tendencë të notojë shpejt larg saj. Të dy Shenjat mund të jenë fajtorë për mosmarrjen e një vendimi të fortë, shpesh duke u lëkundur në natyrën e tyre të dyfishtë dhe duke marrë parasysh shumë opsione, duke rezultuar kështu në asnjë veprim. Në rastet e rralla që kanë konflikte, këta partnerë mund të falin dhe harrojnë lehtësisht. Këta partnerë janë shumë të pajtueshëm, marrëdhënia e tyre është e qetë.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go