Akrepi & Peshqit - Përputhshmëria e dashurisë

Akrepi
100%
Peshqit
Pesha e çiftimit: 52:48
Si njëri-tjetrin: 5
Long-të qëndrueshme: 5
Kur Akrepi dhe Peshqit, të dyja Shenjat e Ujit, bashkohen, gëzojnë një bashkim të shkëlqyer dhe kanë një mirëkuptim të mirë për njëri-tjetrin. Ata janë tërhequr së bashku me anë të një mirëkuptimi të heshtur dhe të fuqishëm.
Akrepi është shumë i thellë dhe i mbuluar, shpesh i zhytur në botën dhe planet e veta, ndërsa Peshqit janë jopraktikë dhe duan të kërkojnë gjurmët e një situate. Akrepi do të sigurojë një bazë të qëndrueshme për lidhjen që të rrotullohet dhe Peshqit më perceptues do të lidhen me Akrepin. Në këmbim, Peshqit ofrojnë butësi, mirësi dhe simpati, të cilat Akrepi i vlerëson.
Aspekti më i mirë i marrëdhënies Akrep-Peshqit është natyra e tyre e ngjashme emocionale. Ato plotësohen dhe harmonizohen shumë mirë me njëri-tjetrin. Peshqit mund të mbështeten në forcën e Akrepit dhe Akrepi ushqehet me adhurimin e Peshqve. Të dyja shenjat janë intuitive. Akrepi mund të ndihmojë Peshqit të përmbushin ëndrrat dhe ambiciet. Akrepi është i interesuar për komoditete të caktuara materiale dhe ndonjëherë nuk mund ta kuptojë qëndrimin e thjeshtë dhe bamirës të Peshqve. Pasi të mund ta kuptojnë dhe të kapërcejnë këtë ndryshim, e tyre do të jetë një marrëdhënie shumë shpërblyese.
Sapo një grua Akrep dhe një burrë Peshqit bien në dashuri, një ndryshim absolut do të vijë në jetën e tyre. Marrëdhënia e tyre do jetë intensive, intime dhe magjike. Ata do ta ndiejnë jetën e tyre duke arritur më shumë thellësi, kuptim, eksitim dhe mrekulli. Kjo nuk do të thotë se ata do të arrijnë përsosmërinë dhe harmoninë absolute në marrëdhënien e tyre, do të ketë disa dhimbje zemre dhe zhgënjime të vogla.
Të dy do të tërhiqen nga njëri-tjetri natyrshëm dhe nevojat e tyre intensive emocionale plotësojnë në mënyrë të përsosur njëra-tjetrën. Ajo do ta mësojë atë të ketë vetëbesim, gjë që ndonjëherë i mungon dëshpërimisht, dhe nga ana tjetër ai do t'i mësojë besimin dhe besimin e saj dhe do t'i bëjë të kuptojë se dyshimi nuk do të sjellë kurrë lumturi, por vetëm trishtim.
Një mashkull Peshku është një ëndërrimtar i vërtetë , një person unik me një mënyrë magjepsëse për të parë botën, dhe kjo do të frymëzojë dhe emocionojë vajzën Akrep. Ai do të jetë i vërtetë, besnik dhe i pasionuar pas saj duke ndarë një afërsi të veçantë që është vërtet e rrallë. Një ndeshje perfekte binjake shpirti.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go